اثر فعالیت هوازی با و بدون محدودیت جریان خون بر لاکتات، کورتیزول پلاسما و محتوای پروتئین PGC-1α عضله انسان

بهمن میرزایی؛ امیر برجسته؛ فرهاد رحمانی نیا

دوره 9، شماره 1 ، شهریور 1398، ، صفحه 27-37

https://doi.org/10.22124/jme.2020.4354

چکیده
  هدف: هدف از این مطالعه بررسی اثر فعالیت هوازی با و بدون محدودیت جریان خون (BFR) بر لاکتات، کورتیزول پلاسما و محتوای پروتئین PGC-1α عضله بود. روش‌شناسی: پنج مرد سالم تمرین نکرده (با میانگین و خطای معیار سن: 02/1±4/33 سال؛ توده بدن: 69/4±64/79 کیلوگرم؛ قد: 02/9±4/173 سانتی متر؛ چربی بدن: 22/2±97/18 درصد) در دو وهله جداگانه مورد مطالعه قرار گرفتند: ...  بیشتر

تأثیر چهار هفته سنگ‌نوردی با محدودیت جریان خون بر عملکرد ورزشی و برخی از شاخص‌های آسیب عضلانی سنگ‌نوردان نخبه

جواد وکیلی؛ فاطمه حلال خور؛ منصور آقایی

دوره 8، شماره 2 ، آذر 1397، ، صفحه 123-135

https://doi.org/10.22124/jme.2019.3569

چکیده
  هدف: تمرینات­ورزشی با­ محدودیت ­جریان ­خون شیوه جدید تمرینی است که در دو دهه اخیر توسعه یافته است و برای بهبود عملکرد ورزشکاران مورد استفاده قرار می گیرد. لذا هدف از این مطالعه، تعیین تأثیر چهار هفته سنگ‌نوردی با و بدون محدودیت جریان ­خون بر عملکرد ورزشی و برخی شاخص‌های آسیب عضلانی در سنگ نوردان نخبه می باشد. روش‌شناسی: بدین ...  بیشتر

اثر پیش آماده سازی ایسکمی در زمان‌ها و اندام‌های مختلف بر پاسخ لاکتات و میزان درک فشار بعد از فعالیت شدید در جودوکاران

امین فرزانه حصاری؛ سید علیرضا حسینی کاخک؛ محمد رضا حامدی نیا

دوره 6، شماره 1 ، فروردین 1395، ، صفحه 59-71

https://doi.org/10.22124/jme.2017.2313

چکیده
  هدف: هدف از مطالعه حاضر بررسی تأثیر پیش آماده­سازی ایسکمی با فاصله­های زمانی و در اندام‌های مختلف قبل از فعالیت بر تغییرات لاکتات خون و میزان درک فشار بعد از فعالیت شدید در جودوکاران بود. روش‌شناسی: 13جودوکار مرد (حداقل 4 سال سابقه تمرین) به‌طور داوطلبانه در این مطالعه شرکت کردند. هر آزمودنی در هفت جلسه مجزا و به‌صورت تصادفی و موازنه ...  بیشتر

اثر یک نوشیدنی حاوی تورین و کافئین بر سطوح لاکتات خون و توان بی‌هوازی مردان فعال

ناهید بیژه؛ سعید رمضانی؛ بابی سان عسکری؛ اسرا عسکری

دوره 4، شماره 1 ، اردیبهشت 1393، ، صفحه 69-80

چکیده
  هدف: اخیراً مصرف نوشیدنی­های انرژی­زا توسط ورزشکاران به‌طور فزاینده­ای رایج شده است. ورزشکاران اعتقاددارند که استفاده از نوشیدنی­های انرژی­زا طی تمرین و مسابقه، به علت ترکیبات نیروزایی همچون کربوهیدرات، کافئین، سیترات سدیم، تورین و غیره عملکرد را افزایش می­دهد. بنابراین، هدف اصلی این پژوهش تعیین اثرات مصرف حاد نوشیدنی ...  بیشتر